Andament Group Oy

Etusivu » Andament Group Oy

Andament Group Oy

Andament Group Oy on kaikilla infra-alan osa-alueilla toimiva konserni, jonka toiminta on jaettu toimialoittain kuudelle yhtiölle. Andament Group on yksityisomistuksessa oleva perheyritys, jonka kotipaikka on Kalajoki ja toiminta-alueena koko Suomi. Konsernin toimitusjohtaja on Jari Palviainen ja hallituksen puheenjohtaja Matti Juola.

Avainluvut

  • 6 tytäryhtiötä
  • tytäryhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto 2013 87 miljoonaa euroa
  • henkilöstömäärä 2013 (tytär- ja osakkuusyhtiöt yhteensä) 267 henkilöä
  • toimipisteitä 17 paikkakunnalla

Laatu

Tavoitteenamme on, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Henkilöstö ja yhteistyökumppanit ymmärtävät korkean laadun merkityksen ja vastaavat oman työnsä laadusta. Asetamme itsellemme tavoitteita ja mittaamme niiden täyttymistä säännöllisesti, jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja tehokkaammin.

Olemme Infra ry:n, Rakentamisen Laatu ry:n (RALA) ja Perheyritysten liiton jäsen. Käytössämme on yrityskohtainen laatujärjestelmä, jolla on RALA:n toimintatapojen hyväksyntä. Konsernissa on käytössä ISO9001-, ISO14001-, OHSAS- ja ISO18001 -laatusertifikaattijärjestelmät. Kuulumme myös Tilaajavastuu.fi-palveluun.

Historia

pentti-juolaAndament Groupin historia alkaa 1960-luvulta, jolloin kalajokinen Pentti Juola (1944-2013) päättää laajentaa liiketoimiaan perinteisestä maataloudesta maanrakentamiseen. Hän aloittaa työt pillarilla ja tiehöylällä ja saavuttaa mainetta taitavana ammattimiehenä. Lapset Anna, Jukka, Matti, Maija ja Lauri löytävät jo varhain omat roolinsa perheyrityksen pyörittämisessä.

Etenkin Pentin, Jukan ja Matin kiinnostus kehittämistä kohtaan johtaa moniin innovaatioihin, kuten itse kehitettyyn tiejyrsimeen, jolla Juolan perhe nappaa monet urakat isompien kilpailijoidensa nenän edestä. Andament Oy perustetaan tierakentamista varten vuoden 1993 lopussa. Yritys kasvaa vuosituhannen vaihteen tienoilla maltillisesti myös muille maanrakentamisen sektoreille.

Kun resurssit riittävät yhä isompiin urakoihin, toimintaa laajennetaan synergiaetujen saavuttamiseksi yritysostoilla ja perustamalla erikoisosaamiseen keskittyviä tytäryhtiöitä. Vuonna 2011 omistussuhteita selkiytetään perustamalla Andament Group -konserni. Emoyhtiö ottaa vastuun konsernin taloudesta, hallinnosta, markkinoinnista ja viestinnästä.

2010-luvulla Andament Groupin kasvu jatkuu voimakkaana. Konsernin tuoreimpia kasvu-uutisia ovat maa-ainestoimittaja Morenian yritysosto ja elokuussa 2014 voimaan tullut Andament Oy:n ja Suomen Maastorakentajien fuusio, jossa syntyi laajalla alueella Väli-Suomessa toimiva, vaativien kohteiden rakentajaksi profiloitunut infrarakentamisyritys.

Työpaikat

Katso vapaita työpaikkoja suoraan yhtiöiden sivustoilta: